1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Krema protiv bora i podočnjaka

AntiFalten

Ova krema je jedan od najtraženijih kozmetičkih proizvoda na zapadnoevropskom tržištu, zato što momentalno i trajno deluje na bore i podočnjake. Bioclinica krema protiv bora i podočnjaka je jedan od najboljih kozmetičkih proizvoda u svetu kada su u pitanju prava nega i podmlađivanje lica.

Multiaktivni sastojci poput aloja vere, kolagena, alantoina, tokoferola i eteričnih ulja osiguravaju prirodan i brz efekat. Krema jača opuštenu kožu lica i podbratka. Brzo se povlače bore sa čela, oko nosa, između nosa i usta. Čak i manji ožiljci postaju neprimetni. Koža postaje nežnija, pa samim tim i mlađe izgleda.

boreNačin upotrebe:
Na dobro oprano i osušeno lice nanositi kremu ujutro i uveče.

Opis pakovanja: krema 50ml
Zemlja porekla: Švajcarska
Kontraindikacije: Nisu poznate

 

Naši proizvodi

Zdravlje

Magnetna terapija

Sredstva za mršavljenje

Nega lica i tela

Kurkuma Plus zglob fit tablete

KURKUMA PLUS ZGLOB FIT TABLETE

Imate problem sa bolovima u zglobovima i mišićima?! Želite nešto potpuno prirodno što će vam otkloniti ne samo bol već učiniti i vaše celokupno zdravlje boljim. Kurkuma plus zglob fit tablete su pravo rešenje za vas.

Kurkuma (Curcuma Longa) je biljka koja pripada porodici đumbira. Odavnina je poznata zbog svojih lekovitih svojstava, preko 4000 godina se koristi kao prirodni lek za širok spektar bolesti, ali u poslednje vreme, radila su se i rade se brojna istraživanja kako bi se dokazali novi neotkriveni efekti kurkume, a ima ih mnogo. Zbog toga se često spominje kao čudo prirode. Mnogima je poznata kao začin, i upravo, populacije u kojima ona predstavlja osnovni sastojak ishrane pokazuju manju incidencu pojave artritisa, osteoartritisa, svih reumatskih oboljenja, kao i značajno manju incidencu raka, neurodegenerativnih oboljenja, kao i oboljenja digestivnog trakta, kardiovaskularnog sistema i oboljenja disajnih puteva.

Aktivni sastojak kurkume je kurkumin, od koga i potiče prepoznatljiva žuta boja kurkume. Ali ne samo to, on je odgovaran za antiinflamatorni, antioksidativni, antibakterijski, antifungalni, antiviralni i antikancerski efekat ove čudnovate biljke, koja predstavlja pravo zlato prirode.

 

Potrvđeni povoljni efekti kurkume na organizam:

ü  Reumatska oboljenja, artritis i osteoartritis – zahvaljujući svom jakom antiinflamatornom efektu, kurkuma dovodi do značajnog smanjenja bolova, kao i do smanjene učestalosti upala, otoka i ukočenosti (osnovne karakteristike reumatskih oboljenja) čime se sprečavaju dalje komplikacije i uznapredovanje bolesti.

ü  Sprečava negativan uticaj slobodnih radikala na veliki broj ćelija zahvaljujući svom antioksidativnom efektu i na taj način može smanjiti i čak prevenirati posledice koje nastaju upravo usled oksidativnog stresa, što je značajno za bolju cirkulaciju, sprečavanje ateroskleroze i svih komplikacija koje nastaju upravo zbog nje.

ü  Reguliše holesterol - smanjuje nivo LDL-a (lošeg holesterola).

ü  Poboljšava rad jetre. Smanjuje negativni uticaj alkohola i drugih štetnih uticaja na jetru, omogućavajući njenu regeneraciju.

ü  Smanjuje negativan uticaj duvanskog dima.

ü  Jača imuni sistem.

ü  Mnogi je nazivaju i eliksirom mladosti – starenje je posledica upravo oksidativnog stresa.

ü  Antialergijska moć – kurkumin sprečava oslobađanje histamina iz mastocita, zbog čega se preporučuje kod onih koji imaju česte probleme sa ekcemom, kao i kod astmatičara.

ü  Najnovija istraživanja pokazala su da je kurkuma odlična za sprečavanje cerebrovaskularnih oboljenja, uključujući demenciju, moždani udar itd.

ü  Povoljne efekte ostvaruje i kod obolelih od Alchajmerove bolesti – bolji rezultati na MMSE skoru (mera kognitivne funkcije), sprečava nastanak amiloidnih plakova usled kojih dolazi do propadanja nerava.

ü  U poslednje vreme, najčešće se govori o sposobnosti kurkume da se bori sa mutiranim ćelijama koje nastaju u kanceru. Svrstana je među najboljim prirodnim lekovima za prevenciju raka zahvaljujući svojoj sposobnošću da prepozna upravo te, promenjene ćelije, i dovede do njihovog izumiranja (apoptoze). Studije su pokazale da je efikasna za prevenciju i tretman raka prostate, dojke, debelog creva i raka kože.

ü  Ima povoljne efekte kod dijabetičara za sprečavanje nastanka komplikacija usled loše kontrolisanog dijabetesa (ateroskleroza, retinopatija, neuropatija, nefropatija, kardiovaskularni poremećaji, dijabetesno stopalo).

ü  Povoljni efekti kod ljudi koji imaju probleme sa kožnim oboljenjima, uključujući psorijazu.

ü  Potvrđeno je da je kurkuma jedna od retkih biljaka koja značajne efekte ostvaruje čak i protiv Helicobater Pylori koja je najčešći uzrok nastanka ulcera želuca i duodenuma.

ü  Povoljni efekti kod obolelih od Ulceroznog kolitisa – smanjena učestalost napada.

ü  Reguliše probleme sa varenjem, smanjuje simptome nadutosti i gasova kod loše probave.

Zahvaljujući ovim a i mnogim drugim blagodetima kurkume, nastao je naš revolucionarni preparat Kurkuma plus zglob fit, koji sem Kurkume, sadrži i nezamenjivi vitamin E, koji pospešuje antioksidativni efekat kurkume. Dovoljne su 2 tablete dnevno da zaboravite na svakodnevne probleme koje su posledica bolova, a i brige o zdravlju.

 Ne zaboravite da vi upravljate svojim zdravljem, a mi smo tu vam pomognemo da na lakši način dođete do njega.

Aktivni sastojci: Koren kurkume u prahu (511 mg po tableti) i Vit. E (5 mg po tableti).

Ostali sastojci: sredstva za povećanje zapremine: celuloza i polivinilpirolidon; sredstvo za glaziranje: šelak; sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat, silicijum-dioksid i talk.

 

Količina: 90 tableta

Upotreba: Odrasli 2 tablete dnevno sa malo vode

Namena: za zdrave zglobove i opšte zdravlje

 

Napomena: Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na neki od sastojaka, deci, trudnicama, dojiljama i osobama sa težim bubrežnim oboljenjima.

 

Proizvođač: Nahrin AG, Industriestrasse 27, CH-6060 Sarnen 2, Švajcarska. Uvezeno iz Švajcarske.

Uvoznik: Casa Špadijer Bio Klinic d.o.o. , Stevana Brakusa 6, Beograd, Srbija.

Datum i broj upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja RS: 30.11.2012. god. 2706/2012.

Sirup za prostatu

sirup veliki12

Ulogujte se

Adr Casa Špadijer Bioklinic d.o.o
Stevana Brakusa 6,
11030 Beograd
Tel +381 11 30 50 623
+381 11 30 50 600